Vuokrausehdot & maksutavat

hurmaava hattara vuokraehdot

VUOKRAUSEHDOT

Yleistä

Vuokraaminen tapahtuu lähettämällä toivelista sivuston avulla. Valitse mieluisimmat tuotteet ja haluttu määrä, jotka haluaisit vuokrata. Lisää lähetysvaiheessa toivelistan tekstikenttään toivottu nouto- ja luovutuspäivämäärä. Tämä on tärkeää, jotta pystymme tarkistamaan tuotteiden saatavuuden kyseisenä ajankohtana. Saat tämän jälkeen vahvistusviestin ja ohjeet sähköpostilla.

Tilausta tehdessäsi ilmoitathan yhteystietosi sekä puhelinnumerosi. Tilaus on vahvistettu kun saat tilausvahvistuksen sekä maksutiedot. Tuotteet on varattu vasta, kun varausmaksu (erä. 1) on suoritettu.
 
Kaikki tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteiden edelleenvuokraus/lainaus on kielletty. Asiakas on vastuussa käsittelyn, pakkaamisen ja palautuksen osalta käyttämiensä henkilöiden aiheuttamista vahingoista.
 
Tuotteita ei saa koristella ilman lupaa. Ole siis ensin yhteydessä meihin. Tuotteiden käytössä voi olla rajoituksia. Tuotteet on tarkoitettu sisäkäyttöön ellei toisin mainita.
 
Tuotteet palautetaan aina puhtaina (pl. tuolihuput/muut kangastuotteet) ja huolellisesti pakattuina. Kaikki tiskausta vaativat tuotteet pestään käsin. Niiden tulee olla samassa kunnossa ja samalla tavalla pakattuina kuin vuokratessa. Perimme 30 €/h lisämaksuntuotteen puhdistamisesta/korjaamisesta, niin kauan kunnes tuotteet ovat puhtaita tai vuokrauskunnossa. Astioiden/tuotteiden pesu onnistuu lisähinnasta, kysy lisää.
 
Huomioithan, että tuotteet ovat käytettyjä. Tuotteet on tarkastettu ja testattu ennen niiden uudelleenvuokraamista. Reklamaatio tuotteiden vioista on tehtävä 12 tunnin kuluessa noudosta. Otathan huomioon, että tuolihuput ovat käytettyjä ja niiden alareunassa saattaa olla käytön jälkiä.
 
Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa perimme asiakkaalta tuotteen korvaushinnan. Tämä koskee myös pakkausmateriaaleja, kuljetuslaatikoita ja suojapusseja. Muista siis käsitellä tuotteita varoen ja vaalien.
Meiltä onnistuu myös juhlasuunnittelu sekä somistaminen juhlapaikalla! Saatavilla myös siivouspalvelu juhlapaikalle.
 

Nouto, Palautus ja Toimitus

Nouto ja palautus sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa.
Noudon yhteydessä tulee näyttää voimassa oleva henkilökortti.
Tuotteet noudetaan ja palautetaan aina Hurmaavan Hattaran toimitiloihin Raisioon, osoite Lautamiehenkatu 1 B, 21200 Raisio. Meiltä onnistuu myös tuotteiden toimitus juhlapaikalle sekä postitus Suomen sisällä, kysy lisää.
 

Vuokra-aika

Vuokra-aika tuotteilla on 4 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita. Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. Tuotteiden palautuksen viivästymisestä perimme uuden vuokra-ajan hinnan.
 

MAKSUEHDOT

Maksaminen ja peruutukset

Vuokratuotteiden maksaminen onnistuu laskulla, korttimaksulla tai käteisellä.

Alle 150 € kokonaishinta suoritetaan kokonaisuudessaan tuotteita varatessa. Varausmaksu on osa loppusummaa. Jos tilausta ei noudeta, maksua ei palauteta. Tilauksen peruuntuessa neljä viikkoa tai sen jälkeen ennen juhlapäivääsi, maksua ei palauteta. Pikavaraukset/noudot maksetaan aina noudon yhteydessä käteis- tai korttimaksulla. Hinnat sisältävät alv 24 %.
 
Räätälöidyt ja asiakkaan tilauksesta tehdyt tuotteet veloitetaan aina asiakkaalta, vaikka tilaus peruutettaisiin. Maksamaton lasku peruttaa automaattisesti tilauksen.
Varatessasi 1 kuukausi tai alle ennen juhlapäivääsi, varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan heti. 
 
Varatessasi alle 6 kuukautta ennen juhlapäivääsi maksetaan 50 % varausmaksu tuotteiden hinnasta. Loppulasku tulee olla maksettu 30 pv ennen tuotteiden noutoa, muuten tilaus peruuntuu.
 
Varatessasi yli 6 kuukautta ennen juhlapäivääsi, maksetaan varausmaksu 20 €. Tilauksen peruuntuessa emme palauta tätä maksua.
 
 
Hurmaava Hattara ei ota vastuuta vuokrattujen tuotteiden käytöstä aiheutuvista henkilö – tai omaisuusvahingoista.
 
Hurmaava Hattara pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.