Vuokrausehdot & maksutavat

hurmaava hattara vuokraehdot

Yleistä

Kaikki tilaukset tulee tehdä nettisivujen kautta. Varaus on sitova kun olet lähettänyt tilauksen. Tilaus on vahvistettu kun varausmaksu on maksettu. 

Kaikki tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteiden edelleenvuokraus/lainaus on kielletty. Asiakas on vastuussa käsittelyn, pakkaamisen ja palautuksen osalta käyttämiensä henkilöiden aiheuttamista vahingoista.

Tuotteet palautetaan aina puhtaina (pl. tuolihuput/muut kangastuotteet) ja huolellisesti pakattuina. Kaikki tiskausta vaativat tuotteet pestään käsin ja kuivataan huolellisesti. Niiden tulee olla samassa kunnossa ja samalla tavalla pakattuina kuin vuokratessa. Perimme 40 €/per alkava tunti lisämaksun tuotteen puhdistamisesta/korjaamisesta, niin kauan kunnes tuotteet ovat puhtaita tai vuokrauskunnossa. Astioiden/tuotteiden pesu onnistuu lisähinnasta, kysy lisää.

Tuotteita ei saa koristella ilman lupaa. Ole siis ensin yhteydessä meihin. Tuotteiden käytössä voi olla rajoituksia. Tuotteet on tarkoitettu sisäkäyttöön ellei toisin mainita.

Huomioithan, että tuotteet ovat käytettyjä. Tuotteet on tarkastettu ja testattu ennen niiden uudelleenvuokraamista. Reklamaatio tuotteiden vioista on tehtävä 12 tunnin kuluessa noudosta. Otathan huomioon, että tuolihuput ovat käytettyjä ja niiden alareunassa saattaa olla käytön jälkiä. Emme hyvitä maksua, jos tuolihuput eivät ole sopivia. Voit tilata meiltä postikulujen hinnalla malliksi tuolihupun.

Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa perimme asiakkaalta tuotteen korvaushinnan. Tämä koskee myös pakkausmateriaaleja, kuljetuslaatikoita ja suojapusseja. Myös rikki menneet tuotteet tulee palauttaa, sillä tuotteet pyritään korjaamaan takaisin vuokrakäyttöön. Korvaushinta kattaa uuden tuotteen tai sen korjauksen. Asiakas ei voi lunastaa korvaushinnalla tuotetta itselleen.  Muista siis käsitellä tuotteita varoen ja vaalien.

Meiltä onnistuu myös juhlasuunnittelu sekä somistaminen juhlapaikalla. Saatavana myös siivouspalvelu juhlapaikalle. 

Nouto, Palautus ja Toimitus

Nouto ja palautus sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Pääsääntöisesti asiakas varaa ajan noudolle ja palautukselle nettisivujemme ajanvarauskalenterista. 

Noudon yhteydessä tulee näyttää voimassa oleva henkilökortti.

Tuotteet noudetaan ja palautetaan aina Hurmaavan Hattaran toimitiloihin Raisioon, osoite Lautamiehenkatu 1 B, 21200 Raisio. Nouto torstaisin klo 10-16 välillä ja palautukset maanantaisin klo 10-16 välillä. Loka-huhtikuun aikana tapahtuvat noudot ja palautukset sovitaan erikseen sähköpostitse. Noudolle ja palautukselle varataan aika ajanvarauskalenterista, josta löytyvät vapaana olevat ajat. Avaamme kalenterista vain tarvittavan määrän aikoja noudoille sekä palautuksille, huomitoithan siis että aikoja voi olla varattavaksi esim. klo 11-13.

Tuotteet lähetetään aina vuokrausviikon maanantaina ja ne tulee olla viety takaisin määräämäämme kuljetusliikkeeseen maanantaina klo 12 mennessä. Asiakas on vastuussa tuotteiden paketoinnista palautuksessa.

Emme vastaa postista johtuneista viivästyksistä.

Meiltä onnistuu myös tuotteiden toimitus juhlapaikalle, kysy lisää.

Vuokra-aika

Vuokra-aika tuotteilla on 5 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita.  Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. Tuotteiden palautuksen viivästymisestä perimme uuden vuokra-ajan hinnan. Jos tuotteita ei ole palautettu viimeistään 7:nä päivänä sovitusta palautusajankohdasta, perimme jokaisesta tuotteesta korvaushinnan.

Maksaminen ja peruutukset

Varatessasi tuotteita maksetaan varausmaksu 40 €. Varausmaksu on osa loppusummaa. Vähimmäisveloitus vuokratuotteilla on 40 €, joka laskutetaan vaikka tuotteiden loppusumma jäisi sen alle. Alle 100 € tilaukset laskutamme heti kokonaisuudessaan.

Loppulasku tulee maksettavaksi n. 2 kk ennen juhlapäivääsi. Alle 2 kk jälkeen tehdyistä muutoksista, emme hyvitä maksua. Tilaukseen pystyy aina lisäämään tuotteita. Huomioithan että lähetämme jokaisesta osasta oman laskun.

Asiakaskäynnit

Ensimmäinen tutustumiskäynti vuokraamolla on maksuton (30-60 min). Seuraavat käynnit 45 €/per alkava tunti. Tulematta jättämisestä veloitamme 25 € suuruisen korvausmaksun.
 

Tilauksen peruuttaminen:

Tilauksen peruuntuessa yli 2 kk ennen juhlapäivääsi, varausmaksua ei palauteta. Tilauksen peruuntuessa alle 2 kk ennen juhlapäivääsi, maksua ei palauteta. Asiakkaan vahvistaessa tilauksen alle 2 kk ennen juhlapäivää, tilauksessa ei ole peruutusoikeutta vaikka lasku olisi vielä maksamatta.

Jos tilausta ei noudeta, maksua ei palauteta. Pikavaraukset/noudot maksetaan aina noudon yhteydessä käteismaksulla, kortilla tai mobilepaylla. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Räätälöidyt ja asiakkaan tilauksesta tehdyt tuotteet veloitetaan aina asiakkaalta, vaikka tilaus peruutettaisiin.

Tuotteiden noudon yhteydessä perimme 100 € pantin asiakkaalta. Pantti maksetaan kortilla. Pantti palautetaan asiakkaalle palautuksen yhteydessä, jos kaikki vuokratuotteet ovat vuokrausehtojen mukaisesti palautuskunnossa. Pantti palautetaan vasta kun kaikki vuokratuotteet on palautettu. Pantti palautetaan samalla maksutavalla kuin asiakas on sen maksanut. Mahdollinen korvaus voidaan periä pantista. Vuokratuotteita postitettaessa pantti maksetaan kortilla maksulinkin kautta ennen tuotteiden lähetystä.

Hurmaava Hattara ei ota vastuuta vuokrattujen tuotteiden käytöstä aiheutuvista henkilö– tai omaisuusvahingoista. Hurmaavan Hattaran vastuu rajoittuu tuotteen hintaan.

Hurmaava Hattara pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.