Vuokrausehdot & maksutavat

hurmaava hattara vuokraehdot

VUOKRAUSEHDOT

 

 

Yleistä

Tilausta tehdessäsi ilmoitathan yhteystietosi sekä puhelinnumerosi. Tilaus on vahvistettu kun saat tilausvahvistuksen sekä laskun varausmaksusta. 

Kaikki tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteiden edelleenvuokraus/lainaus on kielletty. Asiakas on vastuussa käsittelyn, pakkaamisen ja palautuksen osalta käyttämiensä henkilöiden aiheuttamista vahingoista.

Tuotteita ei saa koristella ilman lupaa. Ole siis ensin yhteydessä meihin. Tuotteiden käytössä voi olla rajoituksia. Tuotteet on tarkoitettu sisäkäyttöön ellei toisin mainita.

Tuotteet palautetaan aina puhtaina (pl. tuolihuput/muut kangastuotteet) ja huolellisesti pakattuina. Kaikki tiskausta vaativat tuotteet pestään käsin ja kuivataan huolellisesti. Niiden tulee olla samassa kunnossa ja samalla tavalla pakattuina kuin vuokratessa. Perimme 40 €/h lisämaksun tuotteen puhdistamisesta/korjaamisesta, niin kauan kunnes tuotteet ovat puhtaita tai vuokrauskunnossa. Astioiden/tuotteiden pesu onnistuu lisähinnasta, kysy lisää.

Huomioithan, että tuotteet ovat käytettyjä. Tuotteet on tarkastettu ja testattu ennen niiden uudelleenvuokraamista. Reklamaatio tuotteiden vioista on tehtävä 24 tunnin kuluessa noudosta. Otathan huomioon, että tuolihuput ovat käytettyjä ja niiden alareunassa saattaa olla käytön jälkiä. Emme hyvitä maksua, jos tuolihuput eivät ole sopivia. Voit tilata meiltä postikulujen hinnalla malliksi tuolihupun.

Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa perimme asiakkaalta tuotteen korvaushinnan. Tämä koskee myös pakkausmateriaaleja, kuljetuslaatikoita ja suojapusseja. Muista siis käsitellä tuotteita varoen ja vaalien.

Meiltä onnistuu myös juhlasuunnittelu sekä somistaminen juhlapaikalla. Saatavan myös siivouspalvelu juhlapaikalle.

Nouto, Palautus ja Toimitus

Nouto ja palautus sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Pääsääntöisesti asiakas varaa ajan noudolle ja palautukselle nettisivujemme ajanvarauskalenterista. 

Noudon yhteydessä tulee näyttää voimassa oleva henkilökortti.

Tuotteet noudetaan ja palautetaan aina Hurmaavan Hattaran toimitiloihin Raisioon, osoite Lautamiehenkatu 1 B, 21200 Raisio. Palautus maanantaisin klo 12-14.

Tuotteet lähetetään aina vuokrausviikon maanantaina ja ne tulee olla viety takaisin määräämäämme kuljetusliikkeeseen maanantaina klo 12 mennessä. Asiakas on vastuussa tuotteiden paketoinnista palautuksessa.

Emme vastaa postista johtuneista viivästyksistä.

Meiltä onnistuu myös tuotteiden toimitus juhlapaikalle, kysy lisää.

Vuokra-aika

Vuokra-aika tuotteilla on 4 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita.  Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. Tuotteiden palautuksen viivästymisestä perimme uuden vuokra-ajan hinnan. Jos tuotteita ei ole palautettu viimeistään 7:nä päivänä sovitusta palautusajankohdasta, perimme jokaisesta tuotteesta korvaushinnan. 

Maksaminen ja peruutukset

Varatessasi tuotteita maksetaan varausmaksu 40 €. Varausmaksu on osa loppusummaa. Vähimmäisveloitus on 40 €, joka laskutetaan vaikka tuotteiden loppusumma jäisi sen alle. 

Loppulasku tulee maksettavaksi 2 kk ennen juhlapäivääsi. Alle 2 kk jälkeen tehdyistä muutoksista, emme hyvitä maksua. Tilaukseen pystyy aina lisäämään tuotteita.

Asiakaskäynnit

Tutustumiskäynti vuokraamolla on maksuton (30-60 min). Tulematta jättämisestä veloitamme 40 € suuruisen korvausmaksun. 

Tilauksen peruuttaminen:

Tilauksen peruuntuessa yli 2 kk ennen juhlapäivääsi, varausmaksua ei palauteta.

Tilauksen peruuntuessa alle 2 kk ennen juhlapäivääsi, maksua ei palauteta.

Jos tilausta ei noudeta, maksua ei palauteta. Pikavaraukset/noudot maksetaan aina noudon yhteydessä käteismaksulla tai mobilepaylla. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Räätälöidyt ja asiakkaan tilauksesta tehdyt tuotteet veloitetaan aina asiakkaalta, vaikka tilaus peruutettaisiin.

Tuotteiden noudon yhteydessä perimme 100 € pantin asiakkaalta. Pantti maksetaan mobile paylla tai käteisellä. Pantti palautetaan asiakkaalle palautuksen yhteydessä, jos kaikki vuokratuotteet ovat vuokrausehtojen mukaisesti palautuskunnossa. Pantti palautetaan vasta kun kaikki vuokratuotteet on palautettu. Pantti palautetaan samalla maksutavalla kuin asiakas on sen maksanut. Mahdollinen korvaus voidaan periä pantista. Vuokratuotteita postitettaessa pantti maksetaan sille osoitetulle tilille tai mobile paylla ennen tuotteiden lähetystä.

Hurmaava Hattara ei ota vastuuta vuokrattujen tuotteiden käytöstä aiheutuvista henkilö – tai omaisuusvahingoista.

Hurmaava Hattara pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.