Tietoa meistä

Hurmaavan Hattaran takaa löytyy pariskunta Annu ja Antti, jonka monialainen perheyritys kätkee sisäänsä myös somistevuokraamon ja juhlasuunnittelun. Tämä kaksikko on moniosaava ja taitavia käsistään. Iloa ja huumoria ei tältä pariskunnalta puutu. Tätä pariskuntaa ei erota mikään ja he rakastavat työskennellä yhdessä. Annun sosiaalinen ja puhelias luonne ja Antin rauhallisuus täydentävät toisiaan.
Annun ollessa hoitovapaalla, ottaa hän vastaan asiakkaita tutustumiskäynnillä sekä vastailee koneen ääressä asiakkaille. Antti taas hoitaa vuokraamon noudot ja palautukset sekä tuotteiden kunnostamisen ja pakkaamisen. Antin vastuulla on myös Helsingin seudun kuljetukset.
Somistevuokraamosta löydät laajan valikoiman vuokratuotteita juhlaan kuin juhlaan, ovatpa ne sitten pienet tai isot. Suunnittelemme asiakkaan kanssa koristelua juhlapaikalle sekä toteutamme suunnitelmat myös juhlapaikalla. Haluamme tarjota ikimuistoisen juhlan kaikille vuokratuotteiden kautta.
 
Hurmaava Hattara sai alkunsa Annun ja Antin omista häistä vuonna 2018.  Innostus suunnitteluun ja toteuttamiseen pääsi valloilleen. Annu nautti siitä, että saa suunnitella ja toteuttaa erilaisia kokonaisuuksia ja teemajuhlia. Autamme sinua mielellämme niin suunnittelussa kuin toteutuksessa. 
 
Kokemuksesta tiedämme, kuinka paljon rahaa ja aikaa menee somisteiden ostamiseen tai tekemiseen. Siksi haluammekin tuoda kaikille mahdollisuuden vuokrata edullisesti somisteita ja muita tuotteita juhliin. Vuokratessa tuotteita säästää rahaa ja aikaa, mutta myös luontoa. Valmistamme myös toiveesta erilaisia tuotteita, mitä mieleesi vain tuleekaan.
Ota siis yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle hurmaavat juhlat. Anna meidän hurmata sinut ja vieraasi.
Terveisin Annu ja Antti
 
ilmapallot hurmaava hattara

Ota yhteyttä!