Tietoa meistä

Hurmaava Hattaran takaa löytyy pariskunta Annu ja Antti Saari, jonka monialainen perheyritys kätkee sisäänsä myös somistevuokraamon ja juhlasuunnittelun. Kaksikko on moniosaava ja taitava käsistään, eikä iloa ja huumoria tältä pariskunnalta puutu. Annua ja Anttia ei erota mikään ja he rakastavat työskennellä yhdessä. Annun sosiaalinen ja puhelias luonne sekä Antin rauhallisuus täydentävät toisiaan.
 
Annu on hoitovapaalla ja samalla palvelee myös asiakkaitaan. Hän vastailee asiakkaiden viesteihin sekä toivottaa tervetulleeksi tutustumaan vuokraamon aarteisiin paikan päälle. Antti taas hoitaa vuokraamon noudot ja palautukset sekä tuotteiden kunnostamisen ja pakkaamisen. Antin vastuulla on myös Helsingin seudun kuljetukset.
 
Somistevuokraamosta löydät laajan valikoiman vuokratuotteita juhlaan kuin juhlaan, ovatpa ne sitten pienet tai isot. Suunnittelemme asiakkaan kanssa koristelut juhlapaikalle sekä toteutamme suunnitelmat myös juhlapaikalla. Haluamme tarjota ikimuistoisen juhlan kaikille vuokratuotteidemme kautta.
 
Hurmaava Hattara sai alkunsa Annun ja Antin omista häistä vuonna 2018, joista innostus juhlien suunnitteluun ja toteuttamiseen pääsi valloilleen. Annu nautti siitä, että saa loihtia juhliin erilaisia teemoja ja kokonaisuuksia. Autamme sinua mielellämme niin suunnittelussa kuin toteutuksessa. 
 
Kokemuksesta tiedämme, kuinka paljon rahaa ja aikaa menee somisteiden ostamiseen ja etenkin tekemiseen. Siksi haluammekin tuoda kaikille mahdollisuuden vuokrata somisteita ja muita tuotteita juhliin edullisesti, helposti ja ekologisesti. Vuokratessa tuotteita säästää rahaa ja aikaa, mutta myös luontoa. Valmistamme  toiveesta myös erilaisia tuotteita, mitä mieleesi vain tuleekaan.
 
Ota siis yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle Hurmaavat juhlat. Anna meidän hurmata sinut ja vieraasi.
 
Terveisin Annu ja Antti
 
Annu ja Antti

 

 

Ota yhteyttä!

Espoon kuljetukset vuodelle 2024 ilman kuljetusmaksua. Vähimmäistilaus 100 €. Koskee vain uusia tilauksia.

Uudet karkkibuffet -setit ovat nyt varattavissa. Vuokraa omasi tästä!