Näin vuokraat tuotteita

 

1. Tee toivelista sivillamme toivomistasi tuotteista. Toivelista ei ole vielä sitova tilaus. Toivomme tuotteiden saatavuustiedustelut toivelistan muodossa, jolloin saamme tarvittavat tiedot tuotteista sekä asiakkaasta. Ennen toivelistan lähetystä käy lukemassa vuokrausehtomme: https://hurmaavahattara.fi/pages/vuokrausehdot-maksutavat

Mikäli haluat tutustua valikoimiimme ennen vuokrausta voit varata ajan tutustumiselle kalenteristamme: https://hurmaavahattara.youcanbook.me/.

2. Jää odottamaan yhteydenottoamme. Tarkistamme tuotteiden saatavuuden juhlapäivällesi.

3. Teemme sinulle tilausvahvistuksen ja pyydämme vahvistuksen tilaukselle. Mikäli jotain tuotetta ei ole saatavilla pyrimme ehdottamaan korvaavaa tuotetta tilalle, mikäli mahdollista. Vahvistuksen jälkeen tilaus on sitova ehtojemme mukaisesti.

4. Vahvistuksen jälkeen lähetämme varauksesta varausmaksun laskun tai mikäli juhlapäivään on alle 2 kk laskutamme tuotteet kokonaisuudessaan. Lähetämme jokaisesta erästä oman laskun.

5. Halutessasi muokata tilausta tuotteiden lisäys onnistuu helposti toivelistan kautta. Lisätilauksen jäädessä alle 40 euron, lisää tuote "Lisätilaus tehtyyn tilaukseen". Tilauksesta voi poistaa tuotteita 2 kk ennen juhlapäivää, jonka jälkeen tehtyjä poistoja ei hyvitetä. Tuotteita voi vaihtaa toiseen, mikäli ne ovat vapaana haluttuna päivänä.

6. Juhlapäivän lähestyessä varaa aika noudolle ja palautukselle kalenteristamme: https://hurmaavahattara.youcanbook.me/.

7. Saavu sovittuna aikana noutamaan tuotteet. Pakkaamme ne sinulle valmiiksi. 

Nauti ihanasta päivästäsi yhdessä läheistesi kanssa