Näin vuokraat tuotteita

 

 1. Tee toivelista sivuillamme toivomistasi tuotteista. Toivelista ei ole vielä sitova tilaus. Toivomme saavamme tuotteiden saatavuustiedustelut verkkosivujemme toivelistan kautta, jolloin saamme tarvittavat tiedot tuotteista sekä asiakkaasta. Ennen toivelistan lähetystä käy lukemassa vuokrausehtomme. 

  Mikäli haluat tutustua valikoimiimme paikan päällä ennen vuokrausta, voit varata ajan tutustumiselle kalenteristamme.

 2. Jää odottamaan yhteydenottoamme. Tarkistamme tuotteiden saatavuuden juhlapäivällesi.

 3. Teemme sinulle tilausvahvistuksen ja pyydämme vahvistamaan sen. Mikäli jotain tuotetta ei ole saatavilla, ehdotamme korvaavaa tuotetta tilalle, mikäli mahdollista. Vahvistuksen jälkeen tilaus on sitova vuokrausehtojemme mukaisesti.

 4. Vahvistuksen jälkeen lähetämme varauksesta varausmaksulaskun tai mikäli juhlapäivään on alle 2 kk, laskutamme tuotteet kokonaisuudessaan. Lähetämme jokaisesta erästä oman laskun.

 5. Jos haluat muokata tilaustasi, tuotteiden lisäys onnistuu helposti toivelistan kautta. Lisätilauksen jäädessä alle 40 euron, lisää tuote "Lisätilaus tehtyyn tilaukseen". Tilauksesta voi poistaa tuotteita vielä 2 kk ennen juhlapäivää, jonka jälkeen tehtyjä poistoja ei hyvitetä. Tuotteita voi vaihtaa toiseen, mikäli ne ovat vapaana haluttuna päivänä.

 6. Juhlapäivän lähestyessä varaa aika noudolle ja palautukselle kalenteristamme: https://hurmaavahattara.youcanbook.me/.

 7. Saavu sovittuna aikana noutamaan tuotteet. Pakkaamme ne sinulle valmiiksi.

 8. Nauti ihanasta päivästäsi yhdessä läheistesi kanssa. ❤️

 9. Juhlan jälkeisenä maanantaina palauta tuotteet puhdistettuna (poislukien kangastuotteet, jotka viemme pesulaan).