Kuljetus Espooseen touko-elokuussa 2024

Helpottaaksemme juhlapäiväänne haluamme tuoda vuokratuotteet lähemmäksi teitä. 

Minimitilausmäärä vuokratuotteille on 150 euroa. Kuljetuksen hinta on 40 euroa sisältäen tuotteiden toimituksen sekä palautuksen. Kuljetuksella toimitamme kaikkia tuotteitamme.

Nouto sekä palautus tapahtuu Espoon Ikean pihalta (sateisen sään sattuessa paikka voi muuttua) joka viikon keskiviikkona. Vuokra-aika on tällöin 7 vrk, eikä siitä peritä lisämaksua. Toivomme yhteydenottoa jo sunnuntaina, mikäli jokin tuote on rikkoutunut tai hävinnyt, jotta pystymme ottamaan korvaavan tuotteen seuraavan asiakkaan tilaukseen. Hurmaavan Hattaran vastuu rajoittuu tuotteen hintaan.

Pantti maksetaan noudon yhteydessä kortilla tai etukäteen maksulinkillä.  

Nouto- sekä palautusaika ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse noutopäivän lähestyessä. Tuotteet noudetaan/palautetaan sovittuna ajankohtana. Otathan huomioon, että nouto- sekä palautusajat ovat aina päivällä (noin klo 11-13)

Jos tuotteita ei noudeta sovittuna ajankohtana, emme aikataulujen vuoksi pysty odottamaan myöhästyviä asiakkaita. Asiakkaalla on mahdollisuus noutaa tilaus Raision toimipisteeltä torstaina sovittuna ajankohtana. Jos tuotteita ei palauteta sovittuna ajankohtana, asiakas vastaa niiden palautuksesta Raision toimipisteellemme viimeistään samana päivänä klo 20 mennessä. Muussa tapauksessa veloitamme uuden vuokraushinnan tuotteista. 

Muilta osin noudatatetaan normaaleita vuokrausehtoja.