Näin vuokraat tuotteita

Hurmaava Hattaran valtavasta valikoimasta somisteiden vuorkaaminen on helppoa ja turvallista. Lue alta ohjeistuksemme ja ota halutessasi yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

1.

Tee varaus sivuillamme haluamistasi tuotteista. Tilauksen jälkeen tuotteet on varattu vuokrausehtojemme mukaisesti. Varaukset sekä lisätilaukset tulee tehdä sivujemme kautta, jolloin saamme tarvittavat tiedot tuotteista sekä asiakkaasta. Ennen varauksen lähetystä käy lukemassa vuokrausehtomme. 

Mikäli toivomasi tuote on jo varattuna, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään korvaavan tuotteen.

Jos haluat tutustua valikoimiimme paikan päällä ennen vuokrausta, voit varata ajan tutustumiselle sähköpostitse.

  2.

  Jää odottamaan yhteydenottoamme. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sekä  varausmaksun/laskun. Mikäli juhlapäivään on alle 2 kk, laskutamme tuotteet kokonaisuudessaan. Lähetämme jokaisesta erästä oman laskun.

   3.

   Jos haluat muokata tilaustasi, tuotteiden lisäys onnistuu helposti sivujemme kautta. Lisätilauksen jäädessä alle 40 euron, lisää tuote "Lisätilaus tehtyyn tilaukseen". Tilauksesta voi poistaa tuotteita vielä 2 kk ennen juhlapäivää, jonka jälkeen tehtyjä poistoja ei hyvitetä. Tuotteiden poistot tulee tehdä sähköpostin kautta. Tuotteita voi vaihtaa toiseen, mikäli ne ovat vapaana haluttuna päivänä.

    4.

    Juhlapäivän lähestyessä varaa aika noudolle ja palautukselle varauskalenteristamme. Noutopäivä on torstaina ja palautus maanantaina. Syys-huhtikuussa ajat varataan sähköpostitse.

     5.

     Saavu sovittuna aikana noutamaan tuotteet. Pakkaamme ne sinulle valmiiksi.

      6.

      Nauti ihanasta päivästäsi yhdessä läheistesi kanssa. ❤️


      7.

      Juhlan jälkeisenä maanantaina palauta tuotteet puhdistettuna (poislukien kangastuotteet, jotka viemme pesulaan).

        Espoon kuljetukset vuodelle 2024 ilman kuljetusmaksua. Vähimmäistilaus 100 €. Koskee vain uusia tilauksia.

        Uudet karkkibuffet -setit ovat nyt varattavissa. Vuokraa omasi tästä!